вівторок, 03 липня 2012 14:58

В Ужгороді 16-річну дівчину вбило струмом від насосу, коли та купалась у річці

В Ужгороді 16-річну дівчину вбило струмом від насосу, коли та купалась у річці
Вражену струмом дівчину відвезли до реанімаційного відділення. Фото: newsland.ru

Вчора близько шостої години вечора в Ужгороді загинула 16-річна дівчина. Її вбило струмом від насосу, що закачував воду у приватний басейн ресторану "Венеція". Її подруга отримала враження струмом середньої тяжкості і перебуває у реанімації.

Трагедія сталася, коли двоє ужгородок купалися в річці Уж поблизу Слов'янської набережної. Поруч розташований ресторан "Венеція", біля якого працюють надувні гірки та басейн. У той час, коли дівчата перебували у воді, насос якраз закачував воду до басейну. Що саме сталося, поки невідомо, але одна з дівчат миттєво упала в воду. За словами іншої дівчини, та в цей момент відчула легке пощипування на стопах ніг та долонях рук. Перелякана дівчина загукала на допомогу. Вражену струмом дівчину відвезли до реанімаційного відділення Ужгородської міської лікарні. Але у медзакладі вона померла.

На місце пригоди виїхали працівники міліції. Вони вилучили два водяні насоси та електричний кабель, який був виведений з підсобного приміщення ресторану.

Згідно зі статтею 97 Кримінально-процесуального кодексу України, прокуратура Ужгорода перевіряє, чи є підстави для порушення кримінальної справи.

"Поки немає висновків експертизи, яка причина смерті. Тому ми проводимо перевірку і чекаємо на висновки. Але вже можу сказати, що кримінальна справа буде порушена однозначно", - розповів прокурор міста Ужгорода Іван Штефанюк.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді 16-річну дівчину вбило струмом від насосу, коли та купалась у річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути