пʼятниця, 25 травня 2012 13:18

Через негоду в Одесі чоловіка вбило струмом

Близько півгодини одесити намагалися врятувати співробітника Приморського суду, який отримав сильний удар струмом. Машину "швидкої допомоги" так і не дочекалися.

Про це повідомляє очевидець події. Він зафіксував все, що відбувається на камеру і передав матеріали співробітникам міліції.

Чоловіка, який працював охоронцем, вдарило струмом, коли він намагався вийти з території суду через автоматичні ворота. За словами свідка, "швидка" протягом 20-25 хвилин так і не приїхала. Перехожі робили чоловікові масаж серця і штучне дихання, а через півгодини поклали потерпілого у машину і повезли в лікарню самі. Врятувати його не вдалося. Крім перехожих першу допомогу намагався надати людина в червоній жилетці, судячи з усього, напарник.

Автор: Фото: Коментарі
  "Швидку" так і не дочекалися
"Швидку" так і не дочекалися

"Він поліз його витягати і відкачувати, до речі, він же і відкрив ворота пультом дистанційного управління, - повідомляє очевидець. - Він, хоч може і порушив правила техніки безпеки, випускаючи людей не через головний вхід, а через ворота парковки в дощ і залитий дощем електродвигун воріт, так от він відкрив їх на прохання. Було видно, що до нього звернулися, і після цього він і підняв руку вгору, клікаючи на пульт дистанційного управління".

Зараз ви читаєте новину «Через негоду в Одесі чоловіка вбило струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути