Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2012 16:33

В Ужгороді за одну ніч чупакабра знищила сотню кролів, курей та індиків

В Ужгороді за одну ніч чупакабра знищила сотню кролів, курей та індиків
Люди кажуть, що шкоду зробила "інтелектуально розвинена істота". Фото: nativum.com

У ніч на вівторок в Ужгороді на приватному обійсті невідома істота вбила 50 кролів та стільки ж курей, курчат та індиків. Господарі кажуть, що зробити це могла якась "інтелектуально розвинена істота".

"Зранку прокинулися і побачили у дворі жахливу картину: по всьому подвір'ю були розкидані мертві тушки кроликів, курей, маленьких курчат, індиків. Клітки, в яких вони ночували, розташовані на висоті 1,5-2 метри. Але, тим не менше, істота, яка їх знищила, зуміла повиривати металеві засуви, розтягнути дріт, повиривати дерев'яні дошки. Це все схоже на те, що робила це якась інтелектуально розвинена істота. При цьому, жодного кроля чи курки ця істота не з'їла. Таке враження, що її ціль була повбивати", - розповіла власниця господарства Ольга Бадида.

Бадиди мешкають по вулиці Жаткевича у мікрорайоні Дравці. Кажуть, що вночі абсолютно нічого не чули ні вони, ні їхні сусіди, вікна будинку котрих виходять безпосередньо на курник Бадидів. Сьогодні господарі викликали ветеринарів. Ті забрали кілька тушок на лабораторний аналіз. Решту Бадиди закопали.

"За роки своєї роботи я нічого подібного не бачив, - розповів головний ветеринар Ужгорода Юрій Шполарич. – Більшість тварин, згідно з висновками лабораторного дослідження, померли від задушення, переломів хребта, крововиливу, масових забоїв. Якщо припускати теоретично, то це могла зробити собака. Але не одна, а зграя. З іншого боку, як собака могла дістати на таку висоту та ще й повиривати всі металеві клітки? Більше того, в мене склалося враження, що тварини під час цього вбивства перебували під якимось страхом чи навіть гіпнозом. Бо, аби вбити всіх їх, треба щонайменше 3-4 години. За цей час чимало курей та індиків могло розбігтися, зчинити галас у дворі. А вони, схоже, сиділи тихо, якщо ніхто не чув їх".

На початку червня невідома істота знищила кілька десятків кролів і курей на сусідній вулиці на господарстві Синичків.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді за одну ніч чупакабра знищила сотню кролів, курей та індиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути