понеділок, 19 березня 2012 10:28

Невідомий звір душить на Кіровоградщині кролів, люди грішать на чупакабру

Невідомий звір душить на Кіровоградщині кролів, люди грішать на чупакабру

Невідомий звір краде кролів у Кам'янечому Новоархангельського району Кіровоградської області. Селяни впевнені, що це чупакабра. Мисливці радять людям не виходити увечері надвір.

"За метр від мого вікна – кролячі клітки, – розповідає місцева жителька Наталя.– Позавчора в 3 години 10 хвилин ночі я прокинулася від тріску, ніби хтось дрова рубає. Виглянула у вікно й завмерла. На двох лапах стоїть щось величезне. Не менше метра сімдесяти сантиметрів заввишки. Хвіст великий, закручений. Схоже на собаку, але морда точно не собача, а тонша. Однією лапою притримує сітку клітки, а іншою різко відчиняє дверцята. Ламає двері й починає хапати мордою й підкидати кролів. Душить їх лапами. Я спросоння починаю стукати у вікно й кричати. Ніякої реакції. Увійшов батько і включив світло. Лише тоді втекло. Сніг ще не всюди розтанув. Лишилося кілька слідів. Пальців не видно, а кігті проступають чітко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Західну Україну знову тероризує чупакабра?

На паркані тварина лишила кілька світло-бурих шерстинок".

"Я не можу впевнено сказати, що це невідома тварина. Зо два тижні тому мисливці бачили на околиці села пару вовків, – розповів сільський голова Михайло Стопко. – Трапляються здичавілі собаки. Може, це вони нападають. В мене теж щось передушило кролів".

Напади на свійських тварин в Кам'янечому тривають з середини лютого.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий звір душить на Кіровоградщині кролів, люди грішать на чупакабру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути