вівторок, 07 червня 2011 13:59

Західну Україну знову тероризує чупакабра?

Західну Україну знову тероризує чупакабра?

Цієї ночі у селі Забороль на Рівненщині в господарстві Віктора Голдаєвича невідома тварина вбила 29 кролів. Звір витягнув їх із деревяних кліток і задушив, а двом найбільшим кроликам роздер животи.

"О третій ночі мій і сусідські собаки дуже вили. Але ми не виходили на двір. Вранці побачив біля кліток на купі мертвих кроликів. Якась тварюка їх задушила, а двом розпорола животи. Ще троє дорослих кролів я так і не знайшов. Напевно, звірюка забрала собі про запас", - розповів Віктор Голдаєвич.

У селі кажуть, що кролів убила чупакабра.

"Такого в нашому селі ще не було. Люди думають, що кролів убила чупакабра. Пригадую, що взимку в Заборолі бачили якісь дивні сліди на снігу. Тоді після завірюхи їх можна було знайти, навіть, на дахах будинків. Але сніг зійшов і всі про це забули", - додала Валентина Солощук, Заборольський сільський голова.

Голдаєвичі живуть у центрі села. Городи виходять до поля. Місце де стоять шість кліток огороджено високою сіткою. Господар згадує, що місяць тому хтось задушив у нього одного великого кролика.

"Ну я тоді не надав цьому ваги. У селі таке часто буває. Але, щоб вбити всіх кролів - не уявляю як воно змогло перегризти сітку на клітках, відривати такі товсті дошки. А як перелізло через високу огороджу зі сітки?", - дивується господар.

Про випадок із сільради повідомили міліцію. Приїхали працівники з ветмедицини й усіх кролів забрали на дослідження.

Нагадаємо, що це не перший випадок коли невідома тварина завдає шкоди місцевим жителям. Так, торік чупакабра напала на мешканку села П'ятигори Здолбунівського району Раїсу Середюк. Вона бачила тварину й змогла її детально описати. Співробітники міліції тоді, навіть, організували цілодобове чергування в селі. Цього року невідомий звір покусав жительку села Гориньград Рівненського району Надію Зозолюк. Вона пролежала в лікарні понад місяць. 

Зараз ви читаєте новину «Західну Україну знову тероризує чупакабра?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути