середа, 13 лютого 2019 14:01

В Україні полюють на унікальну банду грабіжників

В Україні полюють на унікальну банду грабіжників
Озброєні грабіжники скоюють напади на помешкання самотніх жінок. Лише за одну ніч залізли у 2 хати. Фото - Politeka

На Житомирщині озброєні грабіжники скоюють напади на помешкання самотніх жінок. Лише за одну ніч зловмисники залізли у 2 хати.

Один з випадків зафіксували камери вуличного спостереження. Четверо у масках, з пістолетами в руках розбивають вікна і вдираються до будинку. Власниця встигла вистрибнути на город, нападник наздогнав її. Жінку врятувало лиш те, що на її крик збіглися сусіди. Це налякало грабіжників, вони втекли, повідомляє ТСН.

Але вже вночі пограбували іншу хату у сусідньому селі, власниця теж жила там сама. З хати нападники винесли гроші та цінні речі, сама жінка після нападу у лікарні. Попередньо в неї стався серцевий напад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Догнала кара Божа: злочинці розбилися в ДТП після катування та грабунку родини

"Коли він скочив, в нього вже був пістолет. Він почав кричать: "Працює ОМОН", лицем до землі, добивай її, вона вже не потрібна". Вони вже схопили цей ланцюжок, хотіли душить чи що, і в цей момент я вибила в них пістолет", - розповідає постраждала Тетяна.

У поліції припускають, банда грабує хати, де немає чоловіків, і нікому дати відсіч. Нападників оголосили у розшук, але ускладнює пошуки те, що пограбовані жінки не бачили їхніх обличчя.

У Дніпропетровській області напали на квартиру 58-річного фермера. Зловмисники пограбували родину чоловіка, а його вбили.

Зараз ви читаєте новину «В Україні полюють на унікальну банду грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути