четвер, 31 травня 2012 11:15

В столиці Велику Окружну дорогу пускають через житловий масив. Мешканці шоковані
7

Вже прибрали автомобільну стоянку
Фото: Фото надані мешканцями будинку по Майорова,7
Деякі автомобілі вже почали їздити навпростець
Влада робить нестерпним життя мешканців житлового масиву
Біля проїжджої частини розташовані Клінічна лікарня №8, Київський алергоцентр, Діагностичний центр, школи та дитсадки
Транспортний поток хлине по вулицям Рокосовського та Майорова

Київська влада планує продовжити Велику Окружну дорогу, поєднавши її з проспектом Рокосовського. Таким чином, згідно з розпорядженням КМДА, Окружну дорогу пустять через житловий масив.

Місцеві мешканці обурюються, бо збільшення автомобільного потоку спричинить дискомфорт та інші проблеми.

"Вимагаю терміново зупинити будівництво та відновити територію, облаштувати сквер на місті будівництва. Мінський масив є спальним районом, поряд вже проходить вулиця Полярна, що створює дискомфорт мешканцям масиву, високий рівень шуму та загазованості повітря. На прилеглих вулицях також будуються великі житлові комплекси ("Мінський", ЖК по вул Дегтяренка, тощо), що призведе до збільшення транспортного потоку, погіршення екологічного стану та умов проживання мешканців масиву. Проспект Маршала Рокосовського та прилеглі вулиці не розраховані на великий транспортний потік з Окружної дороги, будинки розташовані близько до проїжджої частини", - зауважив киянин Олександр, який мешкає на вулиці Майорова.

Біля проїжджої частини розташована Клінічна лікарня №8, Київський алергоцентр, Діагностичний центр, школа, з іншої сторони дитячий садочок, ще одна школа. Продовження проспекту Маршала Рокосовського з Окружною дорогою збільшить транспортний потік по проспекту, та прилеглих вулицях. Звісно, це значно погіршить умови проживання мешканців Мінського масиву, збільшить рівень шуму та погіршить екологічний стан масиву, і як наслідок, фізичне та психологічне здоров'я всіх мешканців, пацієнтів лікарень, наражає на велику небезпеку дітей, які ходять тут до школи.

Незважаючи на численні звернення громадян, будівельні роботи тривають. Таким чином столична влада демонструє своє справжнє ставлення до мешканців.

Зараз ви читаєте новину «В столиці Велику Окружну дорогу пускають через житловий масив. Мешканці шоковані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути