понеділок, 26 лютого 2018 12:23

В СІЗО повісилась жінка, яка напала на АТОвця з молотком

В СІЗО повісилась жінка, яка напала на АТОвця з молотком
Жінка, яка побила атовця молотком, повісилась у СІЗО. Фото: KP.UA

Жителька Дніпра Марина Меньшикова, яка в минулому році напала в оперному театрі на бійця АТО з молотком, повісилась у слідчому ізоляторі. Повідомляє про подію ukrinform.

Дніпрянка повісилась на простирадлі сьогодні о 8:32 ранку.

"Ми підтверджуємо факт суїциду. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, за кілька годин ми зможемо сказати щось конкретніше", - заявив Юрій Маслак, прес-секретар заступника міністра юстиції Дениса Чернишова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На АЗС невідомі побили атовця

У жовтні 2016 року поліція Дніпра порушила кримінальне провадження через інцидент, що стався в театрі опери та балету з учасником бойових дій на Донбасі, бійцем полку "Дніпро-1". За даними поліції, в антракті вистави на балконі одна з проросійськи налаштованих відвідувачок, побачивши бійця у формі, накинулась на нього з молотком. При цьому жінка вигукувала щось про "русский мир" і нецензурно облаяла бійця та його дружину. У її сумочці правоохоронці також знайшли кухонний ніж.

Вперше марину Меньшикову затримали у червні 2017 року, але, вручивши повідомлення про підозру, звільнили. Пізніше вона зникла і була оголошена у розшук. У жовтні 2017 року в Дніпрі підозрювану затримали вдруге й обрали запобіжний захід – домашній арешт.

15 січня 2018 року поліція Дніпра повідомила, що за місцем проживання втретє затримала Марину Меньшикову. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на час проведення досудового розслідування.

29 січня у Дніпрі розпочався суд над Мариною Меньшиковою. Підозрювана відмовилась від адвоката, а також заявила, що не визнає своєї провини, а свої дії в театрі назвала "самообороною".

Марина Меньшикова - активна учасниця "антимайданів". Жінка також займалася збором матеріальної допомоги для проросійських бойовиків і внесена в базу даних сайту "Миротворець" як сепаратистка.

З окупованого Криму вигнали відому любительку "русского мира" Марину Меньшикову, яка побила молотком учасника АТО.

Зараз ви читаєте новину «В СІЗО повісилась жінка, яка напала на АТОвця з молотком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути