Ексклюзиви
понеділок, 23 жовтня 2017 11:50

З Криму вигнали "ватницю", яка по-звірячому побила учасника АТО

З Криму вигнали "ватницю", яка по-звірячому побила учасника АТО
Уродженка Керчі М.Меньшикова — активна учасниця дніпровського Антимайдану. Фото: ЛБ

З окупованого Криму вигнали відому любительку "русского мира" Марину Меншикову, яка побила молотком учасника АТО.

Жителька Керчі Марина Меньшикова "уславилася" навесні 2014 року під час штурму Дніпропетровської ОДА. А у жовтні 2016 року в Дніпровському театрі опери та балету вона побила молотком ветерана АТО — бійця полку спецпризначення "Дніпро-1" МВС України Костянтина Кравченка.

У тому ж році Меншикову оголосили в розшук. Щоб заховатися, вона поїхала до родичів у Крим, але звідти її видворили за "порушення міграційного законодавства". Цього літа українська поліція знайшла її в Дніпрі і вручила підозру в нанесенні тілесних ушкоджень. Меньшикова знову поїхала в Крим.

Минулого місяця так званий Ленінський районний суд Криму засудив Меньшикову до штрафу і вдруге наказав видворити з території, контрольованої Росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівниця "Нової пошти" не визнає зони АТО українською територією

В даний момент Меньшикова вже повернулася в Дніпро, повідомили "Новини Дніпра". За даними "Миротворця", вона активно займалася збором матеріальної допомоги для проросійських терористів на Донбасі.

У Дніпрі сталася сутичка між колоною Опозиційного блоку, яку очолив колишній регіонал Олександр Вілкул, та ветеранами АТО. Двох ветеранів забрали в лікарню. У бійку втрутились представники поліції.

Зараз ви читаєте новину «З Криму вигнали "ватницю", яка по-звірячому побила учасника АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути