четвер, 09 серпня 2012 12:46

У Рівному горів центральний продуктовий ринок
8

Фото: Фото: прес-служба МНС Рівненської області

Чотири години знадобилося рятувальникам, аби загасити пожежу на головному харчовому ринку Рівного.

Сьогодні, 9 серпня удосвіта загорівся один із торгових павільйонів на вулиці Пересопницька, 49. Вогонь міг перекинутися на триповерховий житловий будинок, що знаходиться поруч.

"Нас запізно повідомили, коли полум'я уже сильно розгорілося, - розповідає Дмитро Мельник із прес-служби обласного управління МНС. – Мабуть, мешканці сусідніх багатоквартирних будинків ще спали і не знали про небезпеку. Сигнал на черговий пункт поступив близько 4.51 ранку – дзвонив якийсь перехожий і розповів, бачить на ринку густий дим. Поруч розташований торговий центр "Ліон" та інші кіоски, де багато легкозаймистих речей".

З'ясувалося, що палав торговий павільон, який місцеві називають "Пересопницею" за назвою вулиці. У підвальному приміщенні торгували м'ясом, а на першому поверсі продавали інші харчі та спиртні напої. Весь товар продавці залишили всередині на ніч і пішли, замкнувши двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горіли два продуктові магазини

"На місце виїхало 3 спецавтомобілі, 5 автоцистерн та 30 пожежників. Ліквідацію ускладнювали висока температура та надто велика кількість горючих матеріалів - товар, стелажі, полиці. Ще й стіни були оббиті вагонкою, - додає Мельник. – Щоб зайти в середину, двері довелося зламувати".

Перед палаючою будівлею знаходяться кілька невеликих металевих кіосків. Пожежники позбивали на них замки та кинулися рятувати товари – постільну білизну, одяг, іграшки. Речі зносили на відкриті прилавки, де приїжджі селяни зазвичай продають городину.

Повністю вогонь загасили тільки о 8.48 ранку. Що стало причиною загоряння, зараз розслідує комісія.

Люди на цій пожежі не постраждали, а от торговці тільки починають підраховувати збитки.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному горів центральний продуктовий ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути