Ексклюзиви
неділя, 20 жовтня 2013 16:00

В результаті страшної ДТП в Криму загинули дві людини

У неділю на світанку недалеко від вул. Євпаторійське шосе, що знаходиться біля селища Грес, зіткнулися три автомобілі: "Волга 3110", "Ауді 100" та "Опель Астра".

Про це агентству "Укрінформ" повідомили у прес-службі ДСНС.

"В результаті ДТП загинули дві жінки (приблизно 20-30 років, особи яких встановлюються) та постраждало три людини. Один з них - чоловік 1970 р.н., житель р. Севастополь доставлений в 6 міську лікарню р. Сімферополь з діагнозом: закритий перелом правого ребра, забій грудного відділу. Особистості і діагнози двох інших постраждалих встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Згідно з попередніми даними, водій "Опеля" не впорався з керуванням і врізався в стовп на узбіччі. Машину відкинуло на дорогу, де в неї тут же врізалися попутні "Волга" та "Ауді".

На місці події працювали пожежники і медики. Рятувальники за допомогою гідравлічного домкрата підняли "Ауді 100" і дістали тіло загиблої з-під автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «В результаті страшної ДТП в Криму загинули дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути