четвер, 17 жовтня 2013 22:50

Панін вийшов сухим із води: міліція закрила справу про ДТП в Алушті

Панін вийшов сухим із води: міліція закрила справу про ДТП в Алушті
Олексій Панін Фото: plitkar.com.ua

Кримська міліція припинила слідство за статтею "Хуліганство", почате у серпні за фактом інциденту за участю російського актора Олексія Паніна. Однак продовжує почате пізніше розслідування за статтею "Розпалювання національної, расової або релігійної ворожнечі та ненависті".

Про це повідомила агентству "РІА Новости" по телефону прес-офіцер управління міліції кримського міста Алушта Євгенія Асмолова.

"Потерпілий таксист звернувся в міліцію із заявою, в якій повідомив, що не має до актора претензій", - сказала Асмолова, не уточнивши, коли саме було припинено розслідування.

За її словами, потерпілий ніколи не просив покарати актора, розслідування було розпочато після того, як про інцидент повідомили ЗМІ.

Прес-офіцер повідомила також, що розслідування, почате проти Паніна за статтею "Розпалювання національної, расової або релігійної ворожнечі та ненависті", триває.

"Слідство зв'язалося з російськими правоохоронцями, їм направлений запит про допит Паніна і список питань до актора. Відповіді поки не було", - сказала Асмолова, додавши, що українська міліція "проводить також інші слідчі дії".

Нагадаємо, справа за статтею "Хуліганство" була порушена після того, як Панін потрапив у ДТП в Алушті. Автомобіль, в якому він їхав на місці пасажира, після зупинки покотився назад і зіткнувся з іншим автомобілем, не завдавши йому значних пошкоджень. Актор підтвердив агентству, що після події вдарив водія другої машини, пояснивши, що той не дотримувався дистанції, а після аварії вимагав гроші.

Пізніше, коментуючи інцидент в Алушті, Панін висловився у зневажливій формі про кримських татар. Вислови Паніна викликали великий резонанс. Через два дні актор вибачився перед кримськими татарами, але через громадське невдоволення виставу за його участю в Євпаторії довелося відмінити.

Зараз ви читаєте новину «Панін вийшов сухим із води: міліція закрила справу про ДТП в Алушті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути