середа, 16 жовтня 2013 22:40

В Сумах п'яний міліціонер влетів у маршрутку: постраждали 9 осіб
11

Фото: Фото: dancor.sumy.ua

У Сумах сталася ДТП зі співробітником міліції - працівник підрозділу "Грифон" на своєму авто протаранив маршрутку. В результаті аварії маршрутка перекинулася, постраждали 9 осіб. Як запевняють очевидці, правоохоронець був п'яний. У прокуратурі цю інформацію не підтверджують, хоча зізналися, що від міліціонера "відчувався запах алкоголю".

Близько 16.00 на повороті з вул. Охтирської на вул. Харківську зіткнулися Chery Amulet і маршрутка "Рута" № 17. Від удару мікроавтобус впав на правий бік. Загиблих, на щастя немає. За попередніми даними, озвученими заступник прокурора Сум Максимом Мостовим, за допомогою до лікарів звернулися близько 10-ти осіб. Практично усі отримали незначні подряпини та порізи. Двоє госпіталізовані, пише Данкор.

На місці працює слідчо-оперативна група. На місце ДТП прибув перший заступник прокурора області Сергій Кулинич.

Як стало відомо, за кермом Chery був працівник міліції, який значиться в спецпідрозділі "Грифон", але виконує функції водія одного з заступником начальника УМВС області - Олександра Мальованого. За попередньою інформацією, нині міліціонер перебуває у відпустці. Зараз він приходить в себе в відділенні міліції на Охтирській після чого його відправлять на засвідчення  на наявність алкоголю в крові, як і водія маршрутки. За словами Максима Мостового, так як один з учасників ДТП - працівник правоохоронного органу, розслідувати аварію буде прокуратура.

Люди, які бачили водія Chery - міліціонера, кажуть, що нібито він був п'яний. У прокуратурі цю інформацію поки не підтвердили і не спростували, хоча уточнили, що запах алкоголю від міліціонера справді відчувався.

Офіційне повідомлення про аварію сектору зв'язків з громадськістю УМВС України в Сумській області:

"Близько 16.00 години водій автомобіля "Chery-amulet" рухаючись по вулиці Охтирської на перехресті з вул..Харківська скоїв зіткнення з маршрутним таксі "Рута", в салоні якого знаходилися пасажири. В результаті чого маршрутне таксі перекинулося.

Постраждало 9 пасажирів. Всі вони студенти сумського державного університету. За попередніми даними вони отримали незначні тілесні ушкодження. Потерпілий були доставлені в лікарню.

Правоохоронці, які прибули на місце події, з'ясували, що за кермом власного автомобіля "Сhery" перебував сержант міліції, який на даний час знаходився у відпустці.

Співробітники ДАІ, інспекції особового складу УМВС та прокуратури проводять перевірку обставин скоєння дорожньо-транспортної пригоди".

Зараз ви читаєте новину «В Сумах п'яний міліціонер влетів у маршрутку: постраждали 9 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути