Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2013 16:37

У Полтаві у багатоповерховому будинку пролунали 2 вибухи

11 січня близько 12.00 у Полтаві по вулиці Докучаєва, 10 у другому під'їзді у двокімнатній квартирі виникла пожежа. Мешканці будинку навпроти чули два вибухи.

"Я сидів на кухні, обідав. Як чую — щось бахнуло, потім другий раз, - розповів полтавець Олександр, - живе в багатоповерхівці навпроти по вулиці Баранова. - Вискочив на балкон, побачив, що в домі навпроти з квартири валить дим, видно полум'я. З вікон повилітало скло".

Автор: Фото Сергія Дзеха
 

Під час пожежі в квартирі господарів не було. Пожежники евакуювали всіх мешканців під'їзду.

"Квартиру винаймала жінка з донькою, якраз були на роботі. Власник живе у селі Тахтаулове під Полтавою, - розказав місцевий 24-річний Олексій. - Квартира вигоріла вщент".

Пожежники хвилин 40 виносили зотлілі речі. Димом закоптило під'їзд до дев'ятого поверху. Найбільше постраждали четвертий, п'ятий та шостий поверхи. Мешканці давай мити під'їзд, виносили надвір брудну воду. Чув, як рятувальник говорив по телефону, казав, більш усього замкнуло якийсь електроприлад, від нього і спалахнув вогонь".

Автор: Фото Сергія Дзеха
 

Під час пожежі ніхто не постраждав. Зараз рятувальники встановлюють причину.

"За словами людей, в квартирі пролунало щось подібне до вибухів. Зараз це перевіряє комісія, - розповів Віталій Шкаревський із Полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій. - Пожежа була сильна, навіть штукатурка на стінах потріскалася. Працювали чотири бригади рятувальників. З квартири врятували ледь живого кота".

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві у багатоповерховому будинку пролунали 2 вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути