четвер, 19 травня 2011 18:19

В отруєнні вихованців дитсадка в Одесі знайшли крайніх

В отруєнні вихованців дитсадка в Одесі знайшли крайніх

Через отруєння малюків у одеському дитячому садку "Теремок" був звільнений головний санітарний лікар Київського району Гнат Сафян. Розпорядження про звільнення підписав головний санлікар України Сергій Рижко, в.о. призначений районний лікар з комунальної гігієни.

"Кожен, хто неналежним чином виконує свої обов'язки, буде покараний. Потрібно вчасно починати протиепідемічні заходи у осередку інфекційного захворювання та інформувати керівництво", - заявив чиновник, пише Сегодня.

А ось лікарі міськСЕС подейкують, що Рижко поквапився.

"Це вірусна інфекція, їй запобігти неможливо. Це все одно, що вберегти всіх від грипу. Якщо є переносник, хто-небудь обов'язково захворіє", - розповіло джерело в міськСЕС.

У той же час, у міськвно не поспішають карати завідуючу і персонал "Теремка".

"Зараз триває розслідування. До того ж, ще не у всіх дітей є точний діагноз. Поки процес не закінчиться, ми не будемо вживати жодних заходів стосовно керівництва саду ", - заявила заступник голови міськуправління освіти Вікторія Іщенко.

Як вже повідомлялося, в Одесі на лікарняному ліжку опинилися відразу 12 малюків у віці від 2,5 до 5-ти років. Всі вони вихованці 140-го дитсадка.

Зараз ви читаєте новину «В отруєнні вихованців дитсадка в Одесі знайшли крайніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути