неділя, 15 грудня 2013 12:47

В опозиції заговорили про теракт, який може організувати СБУ

В опозиції заговорили про теракт, який може організувати СБУ
Фото: news.liga.net

Сигнали про "мінування" об'єктів у Києві можуть перетворитися на реальний терористичний акт. Про це під час брифінгу заявив нардеп від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Тривожні сигнали про так званих замінування київського метрополітену, аеропортів, інших об'єктів можуть перетворитися на реальний терористичний акт", - заявив він.

За словами нардепа, "не хочеться вірити в те, що виконавцями таких дій можуть бути співробітники спецслужб України, в даному випадку, СБУ. Про це я говорю небезпідставно".

Також Кожем'якін заявив, що такими об'єктами можуть стати станції метро, торгові центри, а також Майдан Незалежності, де проходить сам протест.

"Весь цинізм полягає в тому, що розробники цих ідей планують перекласти відповідальність на опозиційних політиків", - підкреслив нардеп і додав: ніколи в штабі опозиції не розглядалися заходи, які могли б завдати загрозу здоров'ю та життю громадян.

У зв'язку з цим, депутат звернувся до керівництва СБУ з вимогою не дати можливості підлеглим "заплямувати офіцерську честь".

"Якщо ж побоювання опозиції підтвердяться, відповідальність буде покладена на нинішню владу і керівництво СБУ", - додав Кожем'якін.

Як відомо, на поточному тижні до правоохоронців кілька разів надходили повідомлення про мінування столичного метрополітену на центральних станціях - Майдан Незалежності, Хрещатик та Театральна. Метрополітен закривали на вхід та вихід, потяги слідували повз станції без зупинок.

 

Зараз ви читаєте новину «В опозиції заговорили про теракт, який може організувати СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути