понеділок, 12 вересня 2011 09:46

На Одещині пенсіонер зарізав знайомого, тіло вирішив спалити

На Одещині пенсіонер зарізав знайомого, тіло вирішив спалити

Опівдні до чергової частини Білгород-Дністровського МВ ГУМВС України в Одеській області від дільничного інспектора надійшло телефонне повідомлення про пожежу в складському приміщенні на міському ринку. Про це розповіли у прес-службі МВС в Одеській області.

Під час огляду складського приміщення контейнерного ряду, де виникла пожежа, прибулі на місце події працівники слідчо-оперативної групи виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Як встановили правоохоронці, тіло належало 66-річному місцевому жителю, який працював на даному ринку. Попередньою причиною смерті стала проникаюча рана шиї, спричинена заточеним металевим предметом. Отже сумнівів не було, що причина пожежі – спланований підпал.

"В ході оперативно-розшукових заходів по "гарячих слідах" правоохоронці встановили і затримали особу підозрюваного у вчиненні даного злочину. Ним виявився 70-річний мешканець міста Білгород-Дністровський, який дав правдиві свідчення та розповів, що підґрунтям скоєного вбивства стали невирішені питання та непорозуміння між потерпілим та ним стосовно розподілу майна", - йдеться у повідомлені прес-служби.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.115 ч.1 КК України (вбивство). Триває слідство

Зараз ви читаєте новину «На Одещині пенсіонер зарізав знайомого, тіло вирішив спалити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути