понеділок, 27 вересня 2021 01:27

В Одеській області сталося ДТП за участі поліцейських: є потерпілі

В Одеській області сталося ДТП за участі поліцейських: є потерпілі
За попередньою інформацією, 32-річний водій Mercedes-Benz не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою моста. Фото: Pixabay

У Одеській області сталася дорожньо-транспортна пригода у селищі Тарутине. В результаті постраждали четверо людей, з яких троє поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба поліції. За попередньою інформацією, 32-річний водій Mercedes-Benz не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою моста.

У результаті аварії постраждали кермувальник та троє його пасажирів - співробітників місцевого відділення поліції, які знаходилися поза службою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок ДТП на Херсонщині загинули дві особи

Потерпілих оглянули лікарі: водія, 22-річну жінку та її 31-річного колегу відпустили на амбулаторне лікування. 21-річна пасажирка знаходиться у місцевій лікарні з переломом щелепи та ключиці.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники Державного бюро розслідувань. Обставини аварії встановлюються.

На Одещині, в селі Кам'янка, автомобіль Citroеn зіткнувся з вантажівкою, яка рухалася у зустрічному напрямку. Постраждали п'ятеро людей. Зокрема, 6-річний хлопчик.

Зараз ви читаєте новину «В Одеській області сталося ДТП за участі поліцейських: є потерпілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути