четвер, 27 жовтня 2011 11:19

В Одесі вбили дівчину і познущались над її трупом

22 жовтня у закутку вул. Водопровідної знайшли тіло 22-річної дівчини. Вона була зґвалтована, задушена, обличчя порізане.

"Ніколи не боялася ходити в своєму районі, а тепер страшно. Міліціонери нас заспокоюють, кажуть, все буде добре. Напевно, це хтось із недавно амністованих", - розповіла 28-річна Каріна з вулиці Водопровідної, 5 в Одесі.

Автор: Фото: Оксана Веснянко
  Тут знайшли вбиту дівчину
Тут знайшли вбиту дівчину

Дівчина висіла на гілці. Джинси спущені нижче колін, біла кофта задерта. Куртка натягнута на голову, руде волосся розпатлане, руки посиніли. Сумочки не знайшли. За 10 хвилин на місце приїхали міліціонери.

"Людей п'ятдесят. Солідні чоловіки у костюмах. Всіх місцевих допитали. Нам показували тіло. У тієї дівчини обличчя пошматоване, в нього гілки встромлено, голова пробита. Ніхто з наших її не впізнав. Потім міліціонери показували фотку - дуже красива дівчина була, не з наших країв, сім'я пристойна. Жила на вулиці Карантинній", - додала Каріна.

Автор: Фото: Оксана Веснянко
  Гілка, на якій висів труп
Гілка, на якій висів труп

Міліціонери шукають вбивцю. Місцеві бояться ходити поночі поодинці.

"Дівчина — не місцева, але про той закуток знали лише свої. У нашому дворі живе собака, кожної ночі гавкає, спати не дає. Від кожного шелесту зривається. Міліціонери казали, дівчину вбили між 3 і 5 годиною ранку. Але ніхто не чув криків і шуму, собака спав", - зазначила місцева мешканка.

Торік в одеському парку відпочинку "Лузанівка" знайшли спалене тіло молодої жінки. Кривдника досі шукають. Міліціонери просять не пов'язувати вбивства.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі вбили дівчину і познущались над її трупом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути