субота, 14 вересня 2013 14:14

В Одесі іноземного злочинця засудили до 14 років ув`язнення

В Одесі іноземного злочинця засудили до 14 років ув`язнення
Фото: newskaz.ru

Суд Одеси засудив громадянина іноземної держави, який чинив пограбування із застосуванням зброї та нападав на місцевих жителів, до 14 років тюремного ув'язнення.

Про це сьогодні, 14 вересня, повідомили в МВС України.

Повідомляється, що засуджений вчинив у місті низку злочинів, серед яких: грабіж, розбійний напад, напад із застосуванням вогнепальної зброї.

Зокрема, злочинець, озброєний бейсбольною битою, напав на перехожого, відібравши у нього 11 тис. грн, а також забрав у продавця продуктового магазину 500 грн.

"Такої суми чоловікові знову здалося мало, і він вирішив удосконалити свої навички здобуття засобів на існування. Цього разу зловмисник прихопив із собою револьвер. Об'єктом його злочинних посягань стала працівник пункту обміну валют", - повідомляю в МВС.

Злочинець, погрожуючи дівчині, зажадав віддати йому гроші, а отримавши відмову, він вистрілив жертві в руку. Дівчина-касир бризнула нападаючому в очі балончиком зі сльозогінним газом, після чого зловмисник вистрілив ще двічі, влучивши жертві в голову.

У повідомленні наголошується, що поранення дівчини виявилися не небезпечними для життя, а сам злочинець незабаром був затриманий.

Суд засудив його до 14 років позбавлення волі, а також зобов'язав його компенсувати збиток, заподіяний жертвам нападів - близько 42 тис. грн.

Як повідомлялося в березні цього року, у Кіровоградській області міліція затримала двох громадян іноземної держави, які з початку лютого поточного року грабували пасажирів поїздів.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі іноземного злочинця засудили до 14 років ув`язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути