понеділок, 25 квітня 2016 18:39

В Миколаєві п'яний підліток вкрав авто, щоб покатати дівчину

Сьогодні, 25 березня, близько 5-ї години ранку патрульні поліцейські Миколаєва зупинили автомобіль Opel Zafira. Зясувалося, що за кермом перебував неповнолітній волій. Він поцупив машину, аби покатати дівчину, йдеться у повідомленні поліцейських у мережі Фейсбук.

Автор: Фейсбук
 

"Екіпаж патрульних звернув увагу на авто Opel Zafira, що рухалось по проспекту Богоявленському не ввімкнувши світлові прилади. Наздогнавши авто, патрульні наказали водієві зупинитися. В подальшому інспектори встановили, що керував транспортним засобом 16-річний парубок, ще й в стані алкогольного сп'яніння. Як розповів хлопець – мешканець Миколаївської області, авто він викрав вночі на вулиці Ольшанській. А зробив це аби справити враження на дівчину, яку вирішив покатати", -повідомили патрульні.

Автор: Фейсбук
 

На керманича інспектори склали адміністративний протокол. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції та передали їм підозрюваного та транспортний засіб.

Читайте також: В Одесі п'яна жінка на BMW протаранила 4 автівки

Зараз ви читаєте новину «В Миколаєві п'яний підліток вкрав авто, щоб покатати дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути