четвер, 19 квітня 2007 12:34

У Лондоні судять сина російського віце-прем"єра

Суд над 24-річним Петром Жуковим, який імовірно є сином російського віце-прем"єра Олександра Жукова, почався у Лондоні.

За інформацією видання, в апараті віце-прем"єра стверджують, що Жуков-хуліган не має ніякого відношення до сина віце-прем"єра і йдеться про однофамільця Петра Жукова. Проте, як з"ясувала газета після вивчення надісланого з лондонської поліції списку обвинувачених, учасник бійки Петро не тільки працює в банківській сфері, як і син віце-прем"єра Олександра Жукова, але і народився з ним в один день: 2 вересня 1982 року.

Прокурор Річард Мілн, виступаючий обвинувачем у цій справі, відмовився підтвердити або спростувати дані про те, що звинувачений Петро Жуков є сином російського віце-прем"єра, але повідомив, що підсудному загрожує п"ятирічний термін. За словами прокурора, вердикт у справі, скоріш за все, буде винесено увечері 23 квітня.

У липні минулого року в квартирі лондонського знайомого Жукова Артема Дашко (у англійському написанні Artjom Dahko) відбулася бійка, в результаті якої Бену Ремсі, що проживає в сусідній квартирі, наклали на обличчя 25 швів. У нього була розбита щелепа, зламано два ребра, а по всьому тілу були синці. Петро Жуков заперечує свою провину і заявляє, що діяв у межах самооборони, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні судять сина російського віце-прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути