четвер, 26 вересня 2013 11:36

У Києві працівники держохорони збили жінку на зебрі

У Києві працівники держохорони збили жінку на зебрі

Журналіст зафіксував наслідки ДТП, в якому, за його словами, брали участь міліціонери. А саме, в Києві прямо на пішохідному переході співробітники групи затримання ДСО збили жінку.

"Пізніше вдалося дізнатися, що міліціонер, який збив людину на пішохідному переході, сидить в машині і пише рапорт. Мене розлютило те, що винуватець ДТП, коли писав рапорт, сміявся. Мені було цікаво, що його так розсмішило?!", - написав журналіст Віталій Уманець у Facebook.

У прес-службі ДСО підтвердили інформацію про ДТП за участю працівників державної служби охорони.

Так, 25 вересня 2013 року о 20 годині до чергової частини Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в місті Києві з чергової частини Дніпровського відділу ДСО надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду – на вулиці Вербицького службовий автомобіль "ВАЗ 21093" вказаного відділу ДСО скоїв наїзд на пішохода.

На місці події з'ясувалося, що близько 19.48 працівники наряду спецпідрозділу груп затримання Дніпровського ВДСО рухався зі сторони вулиці Тростянецької в напрямку вулиці Декабристів. Безпосередньо на нерегульованому пішохідному переходу, зліва на право по ходу руху автомобіля, на проїзній частині дороги раптом з'явилася жінка. Унаслідок зіткнення з автомобілем жінка, мешканка Києва, 1987 року народження, отримала тілесні ушкодження.

Прямо на місці події міліціонери ДСО викликали карету швидкої медичної допомоги, водночас намагаючись надати першу допомогу потерпілій. З прибуттям медиків потерпілу внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було доставлено до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо їй діагностували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом ключової кості правої руки та численні садна тіла. Наразі жінку госпіталізовано.

Столичною Державною службою охорони надано матеріальну допомогу потерпілій, необхідну для належного лікування. Триває службова перевірка обставин інциденту.

 

Зараз ви читаєте новину «У Києві працівники держохорони збили жінку на зебрі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути