субота, 19 травня 2012 11:26

В Італії біля школи прогримів вибух: 1 дівчина загинула, 6 постраждалих

Автор: Фото: Reuters
 

Внаслідок вибухів біля школи в місті Бріндізі (Італія) сьогодні вранці, 19 травня, загинула дівчина, ще 6 людей постраждали. Двоє постраждалих знаходяться в критичному стані, повідомив представник місцевої служби цивільної оборони.

За інформацією місцевих ЗМІ, вибухівка була закладена в два рюкзаки, які були залишені біля рекламного щита біля входу в школу туризму. Вибух стався у той час, коли учні саме йшли на заняття.

Автор: Фото: Reuters
 

Згідно з повідомленнями очевидців, вибухів було два, відразу після них в школі виникла паніка. Співробітники правоохоронних органів Бріндізі намагаються прояснити обставини події. Ніяких даних про причини скоєння злочину поки немає.

Вибух стався біля ліцею, який названий на честь дружини відомого італійського судді Джованні Фальконе, який боровся з сицилійською мафією. Суддя з дружиною і трьома охоронцями загинув у результаті теракту в травні 1992 року.

Зараз ви читаєте новину «В Італії біля школи прогримів вибух: 1 дівчина загинула, 6 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути