вівторок, 19 січня 2021 12:12

В Індії залишилися мати та брат: показали фото померлого індуса
4

У Києві на Борщагівці на смерть замерз двірник-індус. Чоловік родом з Індії, там у нього залишилися мати і брат.

У столичній Борщагівці про цей дикий випадок чули десятки місцевих жителів, які особисто знали загиблого, пише "Сегодня". Люди обурені тим, що сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивця кілька днів таємно жив на горищі будинку жертви

У чоловіка залишилась мати і брат
Фото: focus.ua
Автобус, в якому знайшли іноземця
За словами двірників, цей підвал для чоловіка, що замерзав, виявився закритий
У підвалі на лаві так і залишився спецодяг двірника

"Ми його звали Аптаром, хоча як саме правильно вимовляється його ім'я – це сказати складно. Йому було 37 років, родом він був з Індії, там у нього сім'я. Він справді допомагав нам, двірникам, отримував за свою роботу якісь невеликі гроші, але чи був влаштований офіційно – це питання до нашого керівництва. Подейкують, що він хворів на епілепсію, міг іноді випити. Коли йому стало зле тиждень тому, одна з двірничок викликала йому "швидку", його забрали в лікарню. Через 2 дні після перебування в лікарні його начебто виписали. За іншими даними, він пішов звідти сам. Захотів повернутися в підвал на ніч, але той вже був закритий", - розповіли колеги загиблого.

Про трагедію в соцмережах писала учасниця однієї з груп. За її словами, чоловік помер після того, як виписався з лікарні, його госпіталізували нібито із захворюванням судин, спробував повернутися в свою комірчину для двірників, але та виявилася закрита. Нібито нічліжку закрили після того, як зрозуміли, що чоловік після лікарні непрацездатний і віддавати йому нічліжку більше немає сенсу.

У жеку повідомили, що такий чоловік у них ніколи не працював. Однак місцеві жителі та двірники кажуть зовсім інше.

"Він справді прибирав наші двори, іноді ми його просили за невелику винагороду перенести громіздкі речі. Був доброю і безвідмовною людиною. Можливо, що жек просто відхрестився", – повідомила мешканка будинку на просп. Леся Курбаса.

Поліцейські вже почали розслідування і шукають винних у смерті чоловіка.

"Відкрите і розслідується кримінальне провадження. Про померлого відомо, що він справді офіційно не працював в цьому жеку, але все ж мав до нього відношення. Нам в жеку сказали, що ключі від комірчини у нього були. Крім того, ми не відкидаємо, що слідчі зможуть перекваліфікувати статтю, але поки що нам не надходило відповідної заяви", - розповіла пресофіцерка Святошинського управління поліції Тетяна Мельник.

Про трагедію вже повідомили у представництво Індії в Україні. Дипломати пообіцяли після закінчення судово-медичної експертизи взяти на себе витрати, пов'язані з похороном чоловіка.

Тіло 37-річного двірника-індуса знайшли в напівзруйнованому без вікон і дверей мікроавтобусі у Святошинському районі на вул. Героїв Космосу на Борщагівці. Чоловік помер 15 січня. У той день на вулиці було -11°С.

Зараз ви читаєте новину «В Індії залишилися мати та брат: показали фото померлого індуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути