четвер, 30 травня 2013 10:40

У ДТП у Росії загинула українка: поліцейський в'їхав у "КамАЗ"

У ДТП у Росії загинула українка: поліцейський в'їхав у "КамАЗ"
Фото: www.vashamashina.ru

Страж правопорядку, який підзаробляв приватним візництвом, потрапив у ДТП в передмісті Южно-Сахалінська, в результаті інциденту померла громадянка України, яку він підвозив, повідомляє офіційний сайт Слідчого комітету Росії по Сахалінській області.

Співробітник карного розшуку ОМВД Росії з корсаковскому міському округу будучи у відпустці підробляв приватним візництвом на особистій машині Toyota Camry.

ДТП сталося у четвер вранці на 17-му км автодороги Южно-Сахалінськ - Корсаков. На виїзді з обласного центру чоловік на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, де автомобіль врізався в КАМАЗ, пише Газета.ру.

Його пасажирка, 48-річна українка, яка прибула на Сахалін у справах бізнесу, померла на місці події. Всі інші учасники ДТП не постраждали.

"В даний час слідчим відділом по м. Южно-Сахалінськ щодо співробітника поліції проводиться перевірка в порядку ст.ст. 144, 145 КПК України, за результатами якої буде дана оцінка діям останнього за ст. 264 КК РФ - "Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів", - йдеться в повідомленні регіонального Слідчого комітету.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП у Росії загинула українка: поліцейський в'їхав у "КамАЗ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути