вівторок, 05 лютого 2013 10:20

На Черкащині жінка через несмачну їжу відкусила сусідці палець

На Черкащині жінка через несмачну їжу відкусила сусідці палець
Фото: infosmi.net

У Чигирині на Черкащині 55-річна місцева жителька відкусила частину мізинця своїй на рік молодшій сусідці. Постраждала звернулася за медичною допомогою. Лікарі про випадок повідомили міліцію, розповідають в обласній міліції.

"В лікарню виїхала слідчо-оперативна група. Потерпіла розказала, що з сусідкою вони товаришували. Часто ходили одна до одної в гості, любили поговорити. Інколи підігрівали розмову чарчиною-другою. Цього разу сусідка завітала в поганому настрої. Господиня каже, давай я приготую їсти, сядемо вечеряти і ти мені все розкажеш. Однак гості не сподобалося, як вона куховарить. Почала її повчати. Між сусідками розпочалася сварка. А потім почали битися. Господиня почала розмахувати руками. Сусідка, не довго думаючи, вчепилася зубами в її палець. І не зчулася як відкусила фалангу пальця господині. Злякавшись свого вчинку, побігла додому", - розказала Наталія Таран з обласної міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині п'яний хуліган покусав міліціонера

З медичного закладу, правоохоронці направилися до кривдниці. Та не стала приховувати й відразу зізналася, що дійсно кусала сусідку. Жінка шкодує, що так трапилося. У скоєному винить горілку. Проти неї порушено кримінальну справу. За нанесення умисне нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень їй світить позбавлення волі на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині жінка через несмачну їжу відкусила сусідці палець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути