четвер, 31 січня 2013 11:09

На Миколаївщині п'яний хуліган покусав міліціонера

На Миколаївщині п'яний хуліган покусав міліціонера
Фото: infosmi.net

У Березнегуватський РВ УМВС України в Миколаївській області поступило повідомлення від місцевих жителів про хуліганські дії з боку двох нетверезих чоловіків на центральній вулиці районного центру.

На місце події прибув наряд міліції, щоб зупинити хуліганські дії. При цьому один з хуліганів, 20-річний місцевий житель, почав чинити опір працівникам міліції і намагався влаштувати бійку. Троє правоохоронців отримали тілесні ушкодження у вигляді синців на ногах, а одного з міліціонерів правопорушник укусив за ногу.

За фактом опору працівникам міліції слідчим відділенням Березнегуватського РВ УМВС почато кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України "Загроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий термін. Зараз щодо 20-річного затриманого обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, повідомив CЗГ УМВС України в Миколаївській області.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині п'яний хуліган покусав міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути