Ексклюзиви
вівторок, 04 вересня 2012 15:23

На Черкащині разом з трактором втопився тракторист

На Черкащині разом з трактором втопився тракторист
До смеркання краном й тягачем рятувальники витягли з води трактора й покійного. Фото: МНС

3 вересня близько 17 години вечора мешканець села Лебедівка Кам'янського району на Черкащині 44-річний Сергій Макогін з'їхав трактором з дамби ставу у воду. На глибині трьох метрів не зміг вибратися з кабіни й загинув.

" Чоловік їхав трактором МТЗ-80 і віз у причепі зелений корм худобі місцевого господарства. Згори під дією вантажу машина посунулась по грунтовій дорозі. По кривих слідах на слизькій траві видно, що водій гальмував. Але так зупинити трактора й не зміг. Трактор звалився у воду з самого містка. Зверху на кабіну впав причіп. Шансів не було, глибина метрів зо три" ? розповідає 22-річний Сергій Щербак з районної рятувальної служби.? "дивний збіг обставин, що трактор звалився саме з містка у найглибшій точці, адже сунувся метрів зо 20 над обривом, де взагалі немає води".

До смеркання краном й тягачем рятувальники витягли з води трактора й покійного. Кажуть, трактора разом з причіпом й силосом було не менше 10 тонн, тому необачно було їхати ним згори по грунтовій дорозі. Правоохороці чекають висновків судмедекспертизи щодо наявності чи відсутності алкоголю в крові Сергія Макогона. Трактор належить місцевому СТОВ "Світанок" де чоловік і працював.

В загиблого залишились дружина й донька-шестикласниця. В селі люди жалкують, кажуть, що покійний був добрим односельчанином, батьком й чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині разом з трактором втопився тракторист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути