пʼятниця, 12 жовтня 2012 11:23

В Черкасах затримали злодія, який зривав з жінок золото

В Черкасах затримали злодія, який зривав з жінок золото
Злодієм виявився раніше судимий Олег. Фото: infokam.su

У Черкасах затримали 33-річного Олега, який зривав з дівчат та жінок золоті ланцюжки. Він зізнався у восьми пограбуваннях, повідомив начальник Соснівського райвідділу Руслан Висоцький.

"Всі потерпілі розповідали, що йдучи вулицею, раптово відчували ззаду сильний ривок в області шиї. Доки злякана жертва усвідомлювала що трапилось, нападник встигав втекти з місця злочину. Всі описи зовнішності зловмисника були схожими. Тому правоохоронці вирішили, що до пограбувань жінок може бути причетна одна й та ж особа. Порівнявши зафіксовані факти, співробітники міліції встановили, що грабіжник скоює злочини в двох мікрорайонах", - розповів Руслан Іванович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині обікрали виборчу дільницю

Працівники карного розшуку почали перевіряти раніше судимих, які притягались до відповідальності за скоєння подібних злочинів. Проводили пошуки викрадених прикрас у ломбардах міста.

"Тим часом до міліції звернулась одна з жінок. Сказала, що впізнала грабіжника біля одного з магазинів. Оперативники опитали продавців, але ніхто з них його не впізнав. Адміністрація магазину сказала, що в них є камера відеоспостереження. Переглядаючи відео, пограбована жінка впізнала вуличного злодія", - сказав Руслан Висоцький.

Злодієм виявився раніше судимий Олег. Пояснював, що через відсутність роботи немає за що жити. Проти нього порушено кримінальну справу, яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 4 до 6 років. Слідство ще триває.

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах затримали злодія, який зривав з жінок золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути