середа, 29 червня 2011 19:05

В Черкасах сильні зливи пошкодили дамбу через Дніпро
15

Фото: Фото: Інна Іщук

У Черкасах внаслідок сильних злив пошкоджено дамбу через Дніпро. Зараз на ній тривають відновлювальні роботи, обмежено рух транспорту.

"Мабуть, уже годину стою. Їду в Золотоношу. По одній машині пропускають. Ну от за годину на метрів триста зсунувся. Тепер знову стою. Мабуть, якийсь обрив там", - розповів Олександр Макаров.

На місці зсуву чоловіки та жінки в помаранчевому спецодязі чекають, поки трактор скине каміння у місце провалини.

"Вранці пройшла сильна злива. Було стільки води, що машини взагалі не могли проїхати – 30 – 40 сантиметрів. В результаті розмило насип, частину дороги, що веде до мосту. Вже півдня тут лагодимо. Адже ближче до мосту ще один такий розмив, таких же розмірів.  До вечора, думаю, впораємося. Все це спричинила стихія, а не вина когось чи чогось. Машини затримуємо тільки тоді, коли працює механізм, а так їздять. Це вже не вперше в Черкасах – було вже таке у 1985 році. Тільки тоді розмило аж до залізниці. Ремонтували місяць. Тоді була проблема зв'язку, зараз – коштів. Все впирається в гроші", - розповів Віктор Мазко, заступник директора облавтодору.


Зараз ви читаєте новину «В Черкасах сильні зливи пошкодили дамбу через Дніпро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути