пʼятниця, 17 лютого 2012 14:54

В білоцерківській бібліотеці пограбували банкомат на 520 тисяч гривень

В білоцерківській бібліотеці пограбували банкомат на 520 тисяч гривень

У місті Біла Церква Київської області у приміщенні однієї з бібліотек пограбували банкомат. Сліди зламу та крадіжки виявили співробітники установи, які зранку прийшли на роботу.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

Вночі пошкодивши і відкривши пластикові двері, зловмисники проникли до бібліотеки, зламали сейф та забрали касети з грошима. З банкомата винесли 520 000 гривень. Наразі міліція встановлює свідків події, крадіїв розшукують, ведеться слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На очах у міліції пограбували два банкомати

"З'ясувалося, що сигнал тривоги надійшов близько третьої години ночі, втім з невідомих причин на спрацювання ніхто з охоронців банківської установи відповідним чином не відреагував та до правоохоронних органів не повідомив. Причини такої поведінки також з'ясовуються. Через безпечність власників банкомату у крадіїв було більш ніж достатньо часу для того щоб спокійно винести гроші та втекти", - розповіли правоохоронці.

Нажаль, подібний випадок на Київщині вже далеко не перший. Втім не зважаючи на постійні зауваження і попередження працівників міліції щодо запобіжних заходів, керівництво банків їх зухвало ігнорує. І на цей раз, приміщення в якому знаходився банкомат не було технічно укріплене.

Зараз ви читаєте новину «В білоцерківській бібліотеці пограбували банкомат на 520 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути