пʼятниця, 25 травня 2018 13:53

Умисне вбивство: у поліції кваліфікували різанину за участю Стерненка

Умисне вбивство: у поліції кваліфікували різанину за участю Стерненка
В Одесі з ножем напали колишнього на лідера місцевого осередку "Правого сектора", громадського активіста Сергія Стерненка. Фото: Антифашист

У поліції розповіли про кваліфікацію різанини, в якій брав участь одеський активіст Сергій Стерненко, і в результаті якої загинула людина. Про це повідомив начальник ГУ НП в Одеській області Дмитро Головін.

"Зазначена подія кваліфікована за статтями "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, замах на вбивство та умисне вбивство". Правоохоронці встановлюють обставини події та осіб, до неї причетних. Триває слідство", - повідомив Головін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловмиснику випустили кишки: відео нападу на активіста Стерненка в Одесі

Крім того, в поліції повідомили, що знайшли третього учасника бійки, також з колото-різаними пораненнями, якого для дачі пояснень доставили в поліцію.

Увечері 24 травня на Фонтанській дорозі на Сергія Стерненка напали двоє людей, і він в ході бійки вбив одного з них, а другий втік. Самого Стерненка доставили в лікарню. Пізніше з'ясувалося, що загиблим виявився боєць 25-ї аеромобільної бригади ЗСУ. Це вже третій напад на активіста. Він просив про державну охорону, але йому відмовили.

Зараз ви читаєте новину «Умисне вбивство: у поліції кваліфікували різанину за участю Стерненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути