пʼятниця, 25 травня 2018 10:27

Зловмиснику випустили кишки: відео нападу на активіста Стерненка в Одесі

Зловмиснику випустили кишки: відео нападу на активіста Стерненка в Одесі
На Сергія Стерненка напали біля власного будинку. Фото: rbc.ua

В Одесі напали на засновника громадської організації "Небайдужі" Сергія Стерненка у дворі біля будинку. Активіста травмували, зловмисник - загинув.

Відео нападу опублікували в YouTube. Під час зйомки Стерненко показує порізану руку, з якої йде кров. Також у активіста струс мозку. У нападника важке проникаюче поранення живота, через яке він помер. Нападників було двоє, одному з них вдалося втекти.

"Поліція Одеської області встановила місцезнаходження та затримала іншого фігуранта резонансних подій на Фонтанській дорозі в Одесі цієї ночі. На цей момент відомо, що одна особа загинула на місці подій, одна отримала тілесні ушкодження. Крім того зазнав тілесних ушкоджень активіст Сергій Стерненко. Його направили до медичного закладу, де надали допомогу. Життю та здоров'ю активіста зараз нічого не загрожує. Особа загиблого встановлена", - написав радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеська вата - блогер показав "еліту руського міра"

Це третій напад на активіста за три місяці. Попередні рази також напади скоювали поблизу будинку. Вперше побили битою із вставленими лезами, - вдруге - стріляли в потилицю із травматичного пістолета. Кілера затримав Стерненко під час нападу. Зараз знаходиться в СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Зловмиснику випустили кишки: відео нападу на активіста Стерненка в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути