середа, 17 лютого 2021 14:14

Українські Бонні і Клайд попалися за кілька годин

Автор: hr.npu.gov.ua
  На Херсонщині озброєні ножем чоловік і жінка пограбували 43-річну адміністраторку готелю.  Підозрюваних затримали за кілька годин
На Херсонщині озброєні ножем чоловік і жінка пограбували 43-річну адміністраторку готелю. Підозрюваних затримали за кілька годин

У Новій Каховці на Херсонщині озброєні ножем чоловік і жінка пограбували 43-річну адміністраторку готелю. Напередодні вони попросилися переночувати одну ніч, документів не мали. Коли виселялися, напали на працівницю й забрали гроші з каси та сейфу.

Упродовж 30 хв. підозрюваних встановили, а за 2 год. затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Пара виселялася близько 4:00. Чоловік притулив до адміністраторки готелю ніж та почав ним погрожувати. Потерпіла віддала всі гроші, які були у готелі - 150 доларів та 5 тисяч гривень. Чоловік з жінкою забрали мобільні телефони, що були на рецепції та втекли. Потерпіла одразу зателефонувала до поліції з власного телефону", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник у медичній масці всадив ніж жінці у шию

Грабіжниками виявилися 50-річний чоловік і 37-річна жінка.

"Підозрюваного помітили на одній з вулиць міста. Чоловік перевдягнувся та максимально закрив своє обличчя, але він мав травму та кульгав, за чим його і впізнали поліцейські. А його спільницю затримали в одному з магазинів міста Олешки, де жінка збиралася витратити викрадені гроші на покупку алкоголю", - розповів начальник поліції Каховського району Вадим Парфентьєв.

Поліцейські повідомили спільникам про підозру. Сьогодні суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб. За розбій їм загрожує до 10 років в'язниці.

На Одещині двоє чоловіків пограбували заправку. Погрожуючи пістолетом 20-річному оператору, вони зв'язали хлопця скотчем, а тоді відібрали у нього особисті речі, забрали з каси та сейфа майже 21 тис. грн і пішли. 1 із зловмисників - 31-річний іноземець, тимчасово проживав у місті Рені. 2-й грабіжник - 29-річний одесит. Затримали їх за тимчасовим місцем проживання.

Зараз ви читаєте новину «Українські Бонні і Клайд попалися за кілька годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути