Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2022 17:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська розвідка викрила план Путіна

Українська розвідка викрила план Путіна
В адміністрації президента РФ Путіна погодили план із дискредитації президента України Володимира Зеленського. Фото: Reuters

Адміністрація президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна погодила створення нової структури, афільованої з російськими спецслужбами.

Її головним завданням стане інформаційна "акція" на дискредитацію президента України Володимира Зеленського в країнах Західної Європи. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За задумом Кремля, створять фейковий сайт так званого "фонду Зеленського", на якому розмістять пропозицію до іноземних громадян та установ, долучитися до його "діяльності".

Планується публікація "асортиментної лінійки фонду" і реєстрація його на торгових майданчиках Європи.

Роботу структури фонду в країнах Європи ворог планує розбудовувати за принципом "мережевого маркетингу". Це, на думку організаторів, дасть змогу активно поширювати зазначену інформацію у європейському медіапросторі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь можуть остаточно втягнути у війну цього місяця – генерал

10 серпня ворог завершив основні підготовчі заходи до запуску цього проєкту.

Росіяни створили сайт "фонду", підготували для поширення в соцмережах фейкові скріншоти начебто публікацій відомих ЗМІ про створення "фонду", створили базу так званих "мережевих лідерів" і блогерів для поширення матеріалів, підготували меми й коментарі для соцмереж.

"Найближчим часом очікується повноцінний "запуск" проєкту й початок широкої медійної кампанії з розкручування", – пише розвідка.

ГУР Міноборони України закликає міжнародну спільноту не довіряти російським фейкам і брати інформацію щодо України винятково з підтверджених джерел.

РФ поширює фейкові новини про "контрабанду" західної зброї Україною. Розповсюджує фейки з метою зірвати її постачання.

Крім Росії фейки про озброєння розганяє Білорусь.

Потрібна повна ізоляція Росії-терориста, передусім економічна, технологічна, і найжорсткіші санкції, заявив сьогодні президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Українська розвідка викрила план Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути