понеділок, 04 березня 2013 09:07

Українець замінував вокзал в Уфі

Українець замінував вокзал в Уфі
Фото: dni.com.ua

Співробітниками УФСБ Росії по Республіці Башкортостан встановили особу, яка замінувала вокзали Уфи і Казані, ним виявився нелегал з України, передає УНН з посиланням на УФСБ Росії по Республіці Башкортостан.

"3 березня 2013 о 13 годині 25 хвилин за місцевим часом до чергової частини Управління МВС Росії по місту Стерлітамак Республіки Башкортостан зателефонував невідомий чоловік і, під виглядом прихильника радикальної течії ісламу, повідомив, що о 17 годині 3 березня 2013 відбудуться два вибухи на залізничних вокзалах в м.Уфа і м.Казань.

На місце передбачуваного теракту в місті Уфі негайно виїхали співробітники УФСБ Росії по Республіці Башкортостан, МВС по РБ, Уфимського ЛУ МВС Росії на транспорті, ГУ МНС Росії по РБ. Було здійснено евакуацію 250 пасажирів і співробітників залізничного вокзалу. При обстеженні вокзалу і прилеглої території підозрілих предметів виявлено не було", — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Дніпропетровська замінував торговий центр, бо посварився із жінкою

За інформацією прес-служби, УФСБ, правоохоронцям оперативно-розшуковими заходами вдалося встановити "терориста". Ним виявився Чуднов Олександр Ісаєвич, 25.04.1947 року народження, уродженець міста Львова, громадянин України. Анонімний дзвінок Олександр Чуднов здійснив, перебуваючи в спеціальному приймальнику для адміністративно-заарештованих осіб УМВС Росії по місту Стерлітамак, в якому містився за рішенням судових органів за порушення міграційного законодавства в очікуванні примусового видворення за межі РФ.

"У даний час відносно Олександра Чуднова вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 207 КК РФ", — повідомили у прес-службі УФСБ Росії по Республіці Башкортостан.

Зараз ви читаєте новину «Українець замінував вокзал в Уфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути