середа, 05 жовтня 2011 12:56

Спецтема: Війна у Лівії

Українці в Лівії: полонені не скаржаться на здоров'я

Українці в Лівії: полонені не скаржаться на здоров'я

Громадяни України, які вже більше місяця знаходяться в полоні у лівійських повстанців, не висловлювали українським дипломатам які-небудь скарги на свій стан здоров'я, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

"Їх постійно відвідують наші дипломати і лікар. Жодних скарг на своє здоров'я вони не висловлювали", - повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров у середу.

За його словами, якби відповідні звернення були озвучені, то українці відразу ж були б забезпечені необхідними медикаментами.

"Але ми, звичайно ж, будемо перевіряти цю інформацію", - додав він.

Крім того, за словами Дикусарова, троє українців, які знаходяться окремо від решти групи затриманих, найближчим часом будуть переведені в більш зручні умови проживання.

Як повідомлялося раніше, затримані в Лівії громадяни України забезпечені необхідною кількістю продовольства і мають можливість спілкуватися з рідними телефоном.

Зазначимо, що 5 вересня стало відомо про затримання в Лівії понад 20 українців - цивільних фахівців, які прибули для роботи на об'єктах лівійської нафтової промисловості.

Зараз ви читаєте новину «Українці в Лівії: полонені не скаржаться на здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути