неділя, 30 квітня 2023 16:19

Україна та компанія Baykar підписали нові угоди про співробітництво

Україна та компанія Baykar підписали нові угоди про співробітництво
Україна та турецька компанія Baykar, яка є виробником безпілотників Bayraktar, підписали нові угоди про співробітництво. Фото: t.me/zalizni_zminy

Україна та турецька компанія Baykar, яка є виробником безпілотників Bayraktar, підписали нові угоди про співробітництво.

Було підписано три нових контракти. Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У іранських дронах Shahed знайшли німецьку технологію

"Вчора відпрацював день в Туреччині на міжнародній виставці авіаційної техніки "Teknofest 2023". Багато зустрічей одна мета – пошук шляхів посилення українського ОПК", – зазначив міністр.

Камишін заявив, що Україна уклала з турецькою компанією Baykar три нові угоди.

"Є важливий результат – три нові угоди з турецьким виробником Baykar для українських виробників. Деталі ясне діло не розкажу, та запевняю, ці контракти дають нашій країні експортну виручку і зброю нового покоління", – повідомив він.

Українські безпілотники можуть долати великі відстані.

Наші дрони здатні долетіти як до столиці країни-агресора РФ Москви, так і далі вглиб території противника. Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтервʼю NV.

Буданов не став уточнювати, як саме Україна знищуватиме певні обʼєкти в Москві за допомогою БПЛА, оскільки це б розкрило певні плани й для ворога.

Зараз ви читаєте новину «Україна та компанія Baykar підписали нові угоди про співробітництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути