середа, 23 грудня 2020 08:53

Учитель виштовхав 14-річну школярку з класу. Обоє звернулися до поліції

Учитель виштовхав 14-річну школярку з класу. Обоє звернулися до поліції
У Конотопі Сумської області вчитель креслення школи №5 Олександр Дубина виштовхав восьмикласницю, яка зривала урок. Фото: скріншот із відео

У Конотопі Сумської області вчитель креслення школи №5 Олександр Дубина зчепився з ученицею 8 класу та силою виштовхав її з кабінету під час уроку.

Мати 14-річної дівчинки вже написала заяву в поліцію про побиття дитини. Вчитель подав зустрічну заяву на приниження честі й гідності. Його заяву поліція навіть не розглядала. А от щодо учениці відкрили провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень. Своє розслідування почали і в управлінні освіти, повідомляє ТСН.

Учитель каже, що школярка зривала урок і ніяк не реагувала на його зауваження. Йому нічого не залишалося, як зателефонувати мамі. А та - послала його "на три літери". Це можуть підтвердити однокласники дівчинки. Коли вчитель спробував забрати у дівчини телефон, вона накинулась на нього і почала дряпатися, битися і розкидати стільці і парти.

"Мені довелося взяти її за куртку і виштовхати з класу", - розповів викладач у соцмережі. При цьому він вибачився за свою поведінку і закликав колег не робити його помилку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зривав уроки, цькував і ображав: восьмикласник знущався над вчителькою

Заступник директора школи хоч і визнає, що його колега діяв непрофесійно, але виправдовує його. Він також розповів, що дівчинка перевелася в їх школу з міської гімназії 2 роки тому. Її знають в кримінальній поліції та службі у справах дітей. Через проблемну поведінку батьків вже просили забрати свою доньку в інший навчальний заклад, але вони відмовилися.

Учні кажуть, що вчитель хороший, спокійний і вони навіть не уявляють, як його так можна було розлютити. Один школяр розповів, що 14-річна учениця одного разу навіть напала на учня.

Вчителю загрожує, щонайменше - це догана. А от школярку за поведінку покарати не можуть. До школи нині ходять і педагог, і учениця. Але уроки креслення дівчина відвідує лише у присутності завуча.

У Хмельницькому вчителька математики вдарила шестикласника по голові щоденником і обізвала психом. А потім схопила за светр і силою виштовхала з класу. Розлютися, бо учень забув удома ручку й хотів позичити її в когось із однокласників.

Зараз ви читаєте новину «Учитель виштовхав 14-річну школярку з класу. Обоє звернулися до поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути