Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2018 15:01

Учасники ДТП влаштували розбірки зі зброєю на дорозі

Учасники ДТП влаштували розбірки зі зброєю на дорозі
Під Києвом учасники ДТП влаштували збройні розбірки на дорозі. Фото: kv.npu.gov.ua

Під Києвом у передмісті Борисполя ДТП закінчилось розбірками зі зброєю на дорозі. ДТП сталася за участю 2 автівок - ВАЗ-2108 та Audi на єврономерах. Між водіями виник конфлікт. Поки останні з'ясовували ситуацію, пасажири автівки Audi вирішили не чекати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київщини.

"З іномарки вийшли 2 молодиків спортивної статури. Один із них почав погрожувати водієві авто ВАЗ пістолетом. Далі розбив скло. Нападники викрали з салону мобільний телефон. Сіли в автівку та зникли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немовля загинуло в страшній аварії

Поліцейські виявили залишене авто Audi з механічними пошкодженнями на одній із вулиць Борисполя. Згодом затримали нападника зі зброєю. Ним виявився 35-річний житель Баришівського району. У чоловіка вилучили пістолет "Форт-12", дозвільні документи на нього, а також викрадений мобільний.

Через розбій відкрили кримінальне провадження. Нині вирішують питання щодо оголошення затриманому підозри. Обирають запобіжний захід. Шукають іншого нападника.

В Одесі на 5-й станції Великого Фонтану 22-річна жінка посеред вулиці влаштувала стрілянину. Декілька разів поцілила у чоловіка. Пораненого забрали до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Учасники ДТП влаштували розбірки зі зброєю на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути