Ексклюзиви
субота, 30 грудня 2017 12:39

Убивство українки в Італії: ЗМІ сповістили про стосунки Софії Мельник з чоловіками

Автор: Наш Київ
  Софія Мельник
Софія Мельник

Італійські слідчі підозрюють, що українку Софію Мельник, тіло якої знайшли в горах, міг вбити її коханець через ревнощі. Чоловік згодом наклав на себе руки.

Тіло жінки в горах італійської провінції Тревізо знайшли мисливці, йшлося у ТСН.

Розтин тіла засвідчив численні удари, які могли бути завдані жінці молотком або палицею із заокругленими кінцями. Окрім цього, є ознаки побиття, але не відкидають, що частина цих ударів та подряпин є наслідком падіння тіла жінки з багатометрової висоти, в балку, де й знайшли її тіло. Є ймовірність, що Софія була ще жива, коли її тіло було викинуто в яр.
Італійські ЗМІ пишуть - українка зустрічалась одразу з кількома чоловіками.

Найдовше, впродовж 16 років, загибла жила з італійцем Паскалем Даніелем Албанезе. Іще 9 років поспіль мала паралельні стосунки із 70-річним геологом. Потім з'явився ще й третій. Подруга жінки каже, заради нього вона хотіла розлучитися з Паскалем.

Автор: Соцмережі
  Софія Мельник поряд зі своїм співмешканцем – італійцем Паскалем Даніелем Албанезе
Софія Мельник поряд зі своїм співмешканцем – італійцем Паскалем Даніелем Албанезе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились подробиці вбивства українки в Італії

"Паскаль був упевнений у міцності стосунків, що Софія його ніколи не залишить. Але Софія завжди відчувала себе вільною, тому тільки-но вона познайомилася з новим чоловіком - вона побажала залишити Паскаля. Хто цей новий чоловік - я не знаю", - розповіла подруга телефоном.

Софія зникла. Паскаль укоротив собі віку. Сусіди кажуть, що незадовго до його смерті бачили на подвір'ї багато води, ніби хтось щось мив. Вілла, де він жив з українкою, йому не належала - кредит на житло нібито виплачував друг Софії. Тож поліція називає Паскаля єдиним підозрюваним.

Мама Софії сподівається, що усе це страшні вигадки і її донька жива. Жінка розповіла - щойно повернулася з Італії, де здавала зразки ДНК для експертизи.

"Моя дитина не могла, я Бога прошу і Він мені підказує – чекай, чекай, чекай. І будемо чекати аналізу ДНК", - каже матір.

Усіх подробиць загадкової смерті не знають і в українському МЗС. Наш консул співпрацює з поліцією.

У горах італійської провінції Тревізо знайшли тіло загиблої українки. Місцева преса повідомляє, що це - перекладачка з Києва Софія Мельник зникла минулого місяця. Чоловік, з яким Софія жила в Італії, згодом наклав на себе руки.

Зараз ви читаєте новину «Убивство українки в Італії: ЗМІ сповістили про стосунки Софії Мельник з чоловіками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути