пʼятниця, 29 травня 2020 19:35

Убивство подружжя підприємців: у поліції розповіли про версії

Убивство подружжя підприємців: у поліції розповіли про версії
У селі Шабо на Одещині вбили 47-річного підприємця та його цивільну дружину. Фото:npu.gov.ua

Поліція розглядає декілька версій жорстокого вбивства подружжя у селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області.

Серед них - бізнес, неприязні стосунки і корисливі мотиви, повідомила старша інспекторка сектору моніторингу Білгород-Дністровського відділу поліції Наталія Заремба.

47-річний чоловік був підприємцем, у нього був сезонний бізнес з прокату водного транспорту. 37-річна жінка підприємцем не була, але допомагала чоловіку. У офіційному шлюбі вони не були.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убиті були підприємцями: нові подробиці про розправу над співмешканцями

"Приватним підприємцем був лише чоловік, жінка не була, але працювали вони разом. Бізнес був сезонний з прокату водного транспорту. З того і жили. Щоб вони були дуже заможними, я б не сказала. Так, вони дійсно мають вогнепальні і ножові поранення, але від чого настала смерть поки точно сказати не можна", - сказала Наталія Заремба, передає ТСН.ua.

Вона також додала, що очевидців події не було і поліція наразі з'ясовує усі обставини вбивства.

"Достеменно сказати, що у будинку нічого не пропало поки не можна, оскільки родичі поки що точно не сказали, що нічого не взяли", - зазначила інспекторка та додала, що спільних дітей у подружжя не було, однак у чоловіка є діти від першого шлюбу.

Мертвими чоловіка і жінку знайшли у дворі біля власного будинку 28 травня. У обох були вогнепальні поранення, колото-різані рани, зокрема, на горлі, у жінки були поламані пальці руки. Місцеві жителі припускають, що вбивство може бути пов'язане з початком курортного сезону, оскільки подружжя здавало на прокат водні мотоцикли в розташованому поруч курортному селищі Затока.

Зараз ви читаєте новину «Убивство подружжя підприємців: у поліції розповіли про версії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути