пʼятниця, 30 липня 2021 16:29

Убивство Мирослави Третяк: знайомі заговорили про спільника

Убивство Мирослави Третяк: знайомі заговорили про спільника
На Харківщині знайшли вбитою зниклу 6-річну Мирославу Третяк. У злочині підозрюють її сусіда 13-річного Богдана Федя. Фото: hk.npu.gov.ua

13-річний Богдан Федь і 6-річна Мирослава Третяк зі Старого Салтова на Харківщині, у вбивстві якої його підозрюють, часто сварилися.

У день трагедії вони начебто не поділили обруч і хлопець його викинув. Проте сам убити дівчинку не міг. З ним начебто був ще знайомий. Йому 27 років, і він з Харкова, переказує Gazeta.ua слова Галини Федь сусідка Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 6-річної дівчинки: що загрожує школяреві

"Сусіди всі шоковані. Шкода обох матерів. Галина не вірить, що її син міг убити. Сподівається, що слідство в усьому розбереться і справжнього винуватця знайдуть і покарають", - розповіла Ірина.

Тим часом із дівчинкою прощаються рідні та знайомі. Ховають одразу після проведення експертизи. Її результати будуть готові за кілька днів.

У Старому Салтові на Харківщині знайшли мертвою 6-річну Мирославу Третяк. Дівчинка пішла на прогулянку приблизно о 18:00 28 липня й не повернулася. На пошуки підняли поліцейських і кінологів. До них долучилася небайдужі: 350 людей прочісували занедбані будівлі й місцеві лісосмуги. Пошуки тривали майже 5 год. Знайшли Мирославу в занедбаній будівлі за 1 км від її домівки, де немає житла, лише поле й лісосмуга. Підозрюваний в убивстві - 13-річний сусід дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Мирослави Третяк: знайомі заговорили про спільника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути