пʼятниця, 19 березня 2021 07:16

Убивство Марії Борисової: про підозрюваного розповів родич

Убивство Марії Борисової: про підозрюваного розповів родич
У селі Щасливе на Херсонщині 7 березня зникла 7-річна Марія Борисова. Тіло знайшли 11 березня. Була зґвалтована й задушена. ПІдозрюваний - 62-річний місцевий житель. Його причетність встановили за допомогою ДНК. Фото: скріншот із відео

У селі Щасливому Олешківського району на Херсонщині, де зґвалтували й убили 7-річну Марію Борисову, люди досі налякані. Думки щодо підозрюваного серед місцевих розділилися. Більшість вірить, що 62-річний Микола винен. Є й такі, що його захищають.

Микола жив один. Дорослі сини виїхали в Росії, а 3-4 роки тому покинула дружина – поїхала до синів. Микола перебивався тимчасовими підробітками, копав могили. Тримав велике господарство – гуси, кролі. Але сильно зловживав спиртним. Про це розповів його родич Анатолій Довгановський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтував щіткою і боїться за своє життя: страшні подробиці про підозрюваного у вбивстві дитини

"Майже не спілкувалися через його любов до горілки. Дуже сильно пив. А тоді дебоширив. У страху тримав весь дім. Але як тверезий – хороший чоловік, безвідмовний. Допомогти – то завжди. Родина від нього втекла в прямому сенсі. Діти роз'їхалися спочатку, а потім і дружина", - розповів Довгановський.

Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Якщо його провину доведуть – можуть ув'язнити довічно.

11 березня в селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині знайшли мертвою 7-річну Марію Борисову. Тіло, зав'язане в полімерний мішок, підкинули у недобудований хлів неподалік від дому дитини. Марійку зґвалтували й задушили руками, встановили експерти. Вона зникла 7 березня, коли гралася з 10-річним братом і сусідськими дітьми на вулиці. Її цілодобово шукали близько пів тисячі людей.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Марії Борисової: про підозрюваного розповів родич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути