четвер, 18 березня 2021 16:18

Ґвалтував щіткою і боїться за своє життя: страшні подробиці про підозрюваного у вбивстві дитини

Ґвалтував щіткою і боїться за своє життя: страшні подробиці про підозрюваного у вбивстві дитини
У селі Щасливе на Херсонщині 7 березня зникла 7-річна Марія Борисова. Тіло знайшли 11 березня. Була зґвалтована й задушена. ПІдозрюваний - 62-річний місцевий житель. Його біологічні зразки були перевірені молекулярно-генетичною експертизою, яка встановила його причетність. Фото:скріншот із відео

Підозрюваний у зґвалтуванні й убивстві 7-річної Марії Борисової з села Щасливе на Херсонщині до цього скоїв 4 злочини.

Один із них характеризується особливою жорстокістю. Це стало відомо з вироку суду від 17 серпня 2000 року.

"Будучи в стані алкогольного сп'яніння, підозрюваний приніс щітку для чистки доїльних апаратів з метою заподіяння потерпілому тілесних ушкоджень. Підозрюваний ввів щітку в анальний отвір потерпілого. У результаті побиття та введення чужорідного предмета потерпілому були спричинені тяжкі тілесні ушкодження за критерієм небезпеки для життя в момент заподіяння", - йдеться в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікавився дитячим порно: результати обшуку у підозрюваного в убивстві Марії Борисової

В історії пошукових запитів на комп'ютері підозрюваного виявили численні перегляди сайтів з дитячою порнографією. А також він чіплявся до дітей у селі. Про це Gazeta.ua розповів начальник обласної поліції Олександр Прокудін.

"Як з'ясували, раніше були скарги жінок щодо його поведінки. В останній момент вони відмовлялися від своїх слів, тому що ж "живемо в одному селі", тому що "коли вип'єш, таке буває", - каже Прокудін.

Додає, що підозрюваний почав співпрацювати зі слідством. Стверджує, що був сильно п'яний. Від проведення слідчого експерименту відмовляється, оскільки побоюється за своє життя через можливу помсту односельчан.

Висновком ще однієї молекулярно-генетичної експертизи підтверджено, що сперма на одязі дівчинки співпадає з біологічними даними підозрюваного. Є попередні результати, що у квартирі, на ковдрі підозрюваного, також є ДНК Марії.

Тиждень тому, 11 березня, в селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині знайшли мертвою 7-річну Марію Борисову. Тіло, зав'язане в полімерний мішок, підкинули в недобудований хлів неподалік від дому дитини. Марійку зґвалтували й задушили руками, встановили експерти. Вона зникла 7 березня, коли гралася з 10-річним братом і сусідськими дітьми на вулиці. Її цілодобово шукали близько пів тисячі людей.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтував щіткою і боїться за своє життя: страшні подробиці про підозрюваного у вбивстві дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути