четвер, 18 березня 2021 15:55

Цікавився дитячим порно: результати обшуку у підозрюваного в убивстві Марії Борисової

Цікавився дитячим порно: результати обшуку у підозрюваного в убивстві Марії Борисової
У селі Щасливе на Херсонщині 7 березня зникла 7-річна Марія Борисова. Тіло знайшли 11 березня. Була зґвалтована й задушена. ПІдозрюваний - 62-річний місцевий житель. Його біологічні зразки були перевірені молекулярно-генетичною експертизою, яка встановила його причетність. Фото: скріншот із відео

У 62-річного Миколи В., якого підозрюють у зґвалтуванні й убивстві 7-річної Марії Борисової із села Щасливе на Херсонщині, провели обшуки.

Окрім інших предметів, слідчі перевірили комп'ютер чоловіка. В історії пошуку в інтернет-браузері поліцейські виявили численні перегляди сайтів з дитячою порнографією. Про це розповів начальник обласної поліції Олександр Прокудін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курив і мовчав: ексклюзивні кадри з підозрюваним у вбивстві Марії Борисової

"Причетність підозрюваного до злочину підтверджується низкою зібраних доказів. 15 березня слідчі вже отримали результати експертизи ДНК, яка вказувала на те, що біологічні зразки чоловіка були виявлені на мотузці, якою був зав'язаний мішок із тілом дівчинки, та на самому мішку. Зараз слідчі отримали результати ще однієї молекулярно-генетичної експертизи. Висновком експерта було підтверджено, що сперма на одязі дівчинки співпадає з біологічними зразками підозрюваного. На результати інших експертиз слідство ще очікує", - розповів Прокудін.

Під час вивчення особи підозрюваного встановили, що чоловік 4 рази притягувався до кримінальної відповідальності. Тричі за нанесення тілесних ушкоджень і один за хуліганство.

Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання та почав частково давати покази. Досудове розслідування триває.

Тиждень тому, 11 березня, в селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині знайшли мертвою 7-річну Марію Борисову. Тіло, зав'язане в полімерний мішок, підкинули у недобудований хлів неподалік від дому дитини. Марійку зґвалтували й задушили руками, встановили експерти. Вона зникла 7 березня, коли гралася з 10-річним братом і сусідськими дітьми на вулиці. Її цілодобово шукали близько пів тисячі людей.

Зараз ви читаєте новину «Цікавився дитячим порно: результати обшуку у підозрюваного в убивстві Марії Борисової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути