Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2020 18:21

Убивство Гандзюк: Павловський отримав вирок

Убивство Гандзюк: Павловський отримав вирок
Колишнього помічника нардепа Ігоря Павловського визнали винним у приховуванні нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк. Фото: facebook.com/gandziukgate

Колишній помічник нардепа Ігор Павловський отримав вирок у справі вбивства Катерини Гандзюк. Суд обрав йому умовний строк покарання. Таке рішення виніс Приморський районний суд Одеси сьогодні, 16 жовтня.

Павловського визнали винним у приховуванні злочину. Вирок було винесено за угодою сторін. Про це повідомляють журналісти видання Watchers.Media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свідчення Павловського проти Мангера є сильним аргументом

"Йому призначили покарання у вигляді двох років позбавлення волі, звільнивши від відбування цього терміну з іспитовим строком на 1 рік", - сказано в повідомленні.

В ході слухання Павловський перепросив у батька Гандзюк.

''Я хочу публічно перепросити у Віктора Михайловича і в покійної Катерини, що не дав повних свідчень у Шевченківському суді Києва. Так вийшло, що були постійні погрози мені й моїй дочці. Тому прошу визнати угоду і визнати мене повністю винним'', - заявив сам Ігор Павловський в ході судового засідання.

Павловський залишиться в СІЗО, оскільки є фігурантом іншої справи, про херсонське злочинне угруповання, слідство в якій триває.

Ключовий свідок у справі нападу на активістку Катерину Гандзюк, колишній помічник народного депутата Ігор Павловський дав викривальні свідчення проти замовників та організаторів. Це голова Херсонської облради Владислав Мангер та його спільник Олексій Левін. Допит під час засідання Дніпровського районного суду Києва тривав близько 3 годин. Зокрема, Павловський заявив, що чув розмову, учасником якої був Левін. Йшлося про Гандзюк, що її треба "провчити", тому що вона, за словами Левіна, "забагато гавкала на Ніколаїча (Мангера. – Gazeta.ua)".

Зараз ви читаєте новину «Убивство Гандзюк: Павловський отримав вирок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути