вівторок, 24 березня 2020 20:17

Убивство Гандзюк: Левіну стало погано в суді. Адвокат натякав на коронавірус

Убивство Гандзюк: Левіну стало погано в суді. Адвокат натякав на коронавірус
16 березня в Україну із Болгарії повернули 42-річного Олексія Левіна. Він — підозрюваний в організації нападу на радницю міського голови Херсона, активістку 33-річну Катерину Гандзюк. Фото: hromadske.ua

Підозрюваному в організації нападу на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк Олексію Левіну стало зле в судовому засіданні. Він попросив 10 хвилин перерви для провітрювання приміщення.

Адвокат Левіна у судовому засіданні заявив, що його підзахисного не перевіряли на наявність коронавірусу, адже він приїхав з Болгарії, де введено надзвичайний стан. Додав, таким чином вони всі перебувають у небезпеці та попросив надати залу, де буде більша дистанція між людьми, що передає hromadske.

Підозрюваний Владислав Мангер та четверо його захисників просили відкласти засідання, бо один з адвокатів не встиг приїхати. Суддя відмовила, бо про засідання повідомили завчасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Гандзюк: Левіну "зливали" інформацію - прокурор

Напередодні троє адвокатів Мангера заявляли відвід головуючій судді Христині Константиновій, наголошуючи на її нібито упередженості. Суддя відмовила у клопотанні. Адвокати наголосили на тому, що їх попередили про розгляд відводу за три хвилини, вони не змогли потрапити в засідання. Тому адвокат Дмитро Ільченко заявив повторний відвід судді. Прокурори наголошували на зловживанні адвокатами своїми процесуальними правами та просили залишити заяви без розгляду.

Суддя відмовила у заявах. Вона підкреслила, що адвокати зловживають правами та затягують процес.

16 березня в Україну із Болгарії повернули 42-річного Олексія Левіна. Він — підозрюваний в організації нападу на радницю міського голови Херсона, активістку 33-річну Катерину Гандзюк 31 липня 2018-го. Називають одним із ключових фігурантів ¬справи.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Гандзюк: Левіну стало погано в суді. Адвокат натякав на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути