Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2021 09:38

Убивство 7-річної Марії Борисової: підозрюваний заговорив

Житель села Щасливе Олешківського району на Херсонщині 62-річний Микола зізнався у зґвалтуванні та вбивстві односельчанки 7-річної Марії Борисової.

Розповів, що після того ховав тіло дівчинки. А потім у гаражі запхав тіло в мішок. Зав'язав його паском і мотузком, які валялися на підлозі. І викинув у хлів. Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко.

Автор: t.me/mvs_ukraine
  У селі Щасливе на Херсонщині 7 березня зникла 7-річна Марія Борисова. Тіло знайшли 11 березня. Була зґвалтована й задушена. ПІдозрюваний - 62-річний місцевий житель. У день похорону дівчинки порізав вени
У селі Щасливе на Херсонщині 7 березня зникла 7-річна Марія Борисова. Тіло знайшли 11 березня. Була зґвалтована й задушена. ПІдозрюваний - 62-річний місцевий житель. У день похорону дівчинки порізав вени

"Він розповів. Ми одразу були впевнені, що взяли саме того. Але він довго заперечував. Досвід спілкування з людьми в погонах у нього є, адже за плечима – 5 років в'язниці. Це остання ходка, а їх було 4. Він зізнався, як тіло мертвої 7-річної Марії Борисової засунув у мішок та зав'язав його якимось шнуром і поясом. Так, для слідства його зізнання є важливим. Але значущішим є висновок ДНК-експертизи. Біологічні зразки, знайдені на загиблій дівчинці, належать затриманому. Це факт", - каже Клименко.

Автор: facebook.com/iklymenko.fb
  Причетність підозрюваного до злочину встановили за допомогою ДНК-експертизи
Причетність підозрюваного до злочину встановили за допомогою ДНК-експертизи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві дитини порізав вени

Додав, що окремі особи намагаються вплинути на матір дівчинки, щоб вона публічно заявила про те, що не вірить у причетність фігуранта і натомість звинуватила іншу людину.

Підозрюваний залишається під вартою. Поліція збирає та належним чином оформляє доказову базу.

Тиждень тому, 11 березня, в селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині знайшли мертвою 7-річну Марію Борисову. Тіло, зав'язане в полімерний мішок, підкинули у недобудований хлів неподалік від дому дитини. Марійку зґвалтували й задушили руками, встановили експерти. Вона зникла 7 березня, коли гралася з 10-річним братом і сусідськими дітьми на вулиці. Її цілодобово шукали близько пів тисячі людей.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 7-річної Марії Борисової: підозрюваний заговорив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути